Skip to content
Distribució alimentària
Menu

Salat,
distribució alimentària

Som una empresa familiar consolidada en el sector de la distribució de matèria primera, productes congelats, maquinària i accessoris, per forns, pastisseries i el sector de la hostaleria.

Amb més de 50 anys d’experiència, Salat oferim una àmplia gamma de productes per satisfer les necessitats de fleques, pastisseria i restaurants.

La nostra missió és donar un servei ràpid, de qualitat i proper, buscant sempre marques i productes que aportin solucions als professionals.

Salat-Distribucio alimentaria
Salat - Equip humà

Un gran equip humà

El nostre equip humà és l’actiu més important de l’empresa. Professionals de confiança i formats per garantir un servei eficaç d’acord amb la professionalitat que exigeix el mercat.

A Salat treballem per estar preparats davant les noves exigències del sector i vetllem constantment per cobrir les necessitats dels nostres clients.

Servei ràpid i eficaç

Comptem amb una flota pròpia de vehicles per tal de poder donar un servei ràpid i eficaç a tots als nostres clients, garantint també la qualitat i bona conservació de tots els nostres productes.

Més de 50 anys

Salat hem anat creixent al llarg dels anys tant en el seu àmbit d’actuació (Osona, Ripollès i Vallès Oriental) com en els productes i serveis oferts als seus clients.

Més de 800 clients, de tots els sectors, ja confien en nosaltres: restaurants, hotels, comerços, col·lectivitats, grans superfícies… Cadascun d’ells mereix una atenció personalitzada d’acord amb les seves necessitats.