Skip to content
Distribució alimentària
Menu
Chococubes

El Panettone és cada vegada més popular, però fer-los no és gens fàcil i menys si hi vols afegir trossets de xocolata, la majoria de gotes de xocolata que trobem avui en dia al mercat no estan fets per elabora Panettones.

Davide Comaschi, xef creatiu de Callebaut i especialista en panettones ha desenvolupat el Chococubes, els únics “quadradets” de xocolata per poder ser fornejats i mantenir la forma dins del panettones. Fets 100% amb el deliciós xocolata Callebaut.

Choconube

L’únic xocolata belga millorat per elaborar Panettones

Amb els nous chococubes podràs afegir tanta xocolata com vulguis als panettones.

Amb la mida perfecte

Amb una mida perfecte de 10 x 10 x 10 mm, els Chococubes absorbeixen menys humitat, d’aquesta manera s’aconsegueix un millor gust a xocolata, un color de la massa més fres i una textura esponjosa.

Menys mantega de cacau per poder ser fornejats durant més temps

Les Chococubes de Callebaut contenen menys mantega de cacau, per això son perfectes per elaboracions que necessiten ser fornejades més temps i amb temperatures de fins a 200ºC. No es fonen completament amb la massa, mantenen la textura cruixent de la xocolata.

Choconube

Choconube

 

Només un consell final!

Si amasseu les Chococubes amb la massa just al final del procés d’amassat, evitareu que els Chococubes de fonguin i que la massa canviï de color.

Choconubes